انجیر

خواص انجیر خشک و نسخه های دارویی و درمانی انجیر خشک انجیر ها میتوانند تازه و یا خشک مصرف شوند و دارای طعم شیرین و مزایای سلامتی بسیاری هستند. مقدار بالای کلسیم، آهن و پتاسیم در انجیر خشک همراه با میزان بالای فیبر و چربی کم باعث میشود که موادی سالم به رژیم غذایی خود اضافه کنید. میتوانید آن را به تنهایی یا […]

سیاه دانه

خواص سیاه دانه و درمان هزار درد شفقنا افغانستان-سیاه دانه را پیامبر اکرم (ص) درمان هر دردی به جز مرگ می‌دانست. خواص و فواید سیاه دانه و عسل به قدری فراوان هستند که از درد ناخن پا تا درد و بیماری‌های نوک موی سر را می‌توان با آن درمان کرد. به گزارش اقتصادآنلاین به نقل […]

چیا

خواص دانه چیا و نحوه مصرف آن دانه چیا چیست؟ دانه چیا که به نام های تخم چیا یا چیا سید هم شناخته می شود، دانه ای خوراکی سرشار از پروتئین است که به سلامت قلب کمک می کند، دیابت نوع ۲ را درمان می کند، فشار خون بالا را کاهش داده و افسردگی را […]

گل محمدی

خواص دارویی فوق العاده گل محمدیاز ایام باستان در طب سنتی ایران، استفاده از دمنوش گل محمدی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار گرفته است. تحقیقات جدید پژوهشگران غربی گل محمدی را از منظر جدیدی مورد بررسی قرار داده است که به نقل آن می پردازیم: گلبرگ‌های گل محمدی را می‌توان به صورت […]

کینوا

گیاه کینوا چیست این گیاه بومی کشورهای آمریکای جنوبی مانند بولیوی، شیلی و پرو است و به دلیل مواد مغذی زیادی که دارد اهمیت بسیاری در میان مردم پیدا کرده است. پروتئین، منیزیم، فیبر، پتاسیم، آهن، کلسیم، فسفر، ویتامین‌های گروه ب، ویتامین ای و آنتی اکسیدان‌ها از جمله موادی هستند که به وفور در دانه‌های […]

زیتون

ررسی خواص و فواید زیتون برای سلامت بدن و درمان بیماری ها زیتون یکی از میوه های شناخته شده و مفید برای سلامتی است. با این حال، بیشتر مردم با فواید سلامتی زیتون های سبز آشنا هستند اما بیشتر آن ها هیچ نظری در مورد وجود زیتون های سیاه ندارند. اما آیا می دانید که […]

بهار نارنج

به گزارش طبنا، نارنج گیاهی است که از شکوفه تا میوه اش قابل استفاده می‌باشد. طبع بهار نارنج گرم و خشک است و برای افرادی با طبع سرد، بسیار مناسب است. این گیاه سرشار از منیزیم، منگنز، بور، کلسیم، روی، سلنیوم، سدیم، مس، پتاسیم و ویتامین‌های گروه B، C و D است، همچنین ترکیبات فعالی […]

سویق

سَویق چیست و چطور می‌توان آن را درست کرد؟ + خواص سویق در روایات سَویق، یا همان آرد حبوبات انواع مختلفی دارد که هر فردی به تنهایی می تواند آن را در منزل تهیه نماید. به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سَویق، یا همان آرد حبوبات انواع مختلفی دارد از سَویق جو گرفته تا گندم و […]

گل گاوزبان

گل گاوزبان دارای طبیعت گرم و اثر نشاط‌آور، مقوی تمام بدن و آرامش‌بخش است.دم‌کرده گل گاوزبان به همراه کمی لیمو عمانی، یک دمنوش مناسب برای مقابله با سرماخوردگی است.   گل گاوزبان یک گیاه علفی به طول ۷۰ – ۴۰ سانتی‌متر است. این گیاه در مزارع و گاهی زمین‌های بایر می‌روید. منشأ اولیه آن دمشق […]

خواص زعفران

زعفران چیست؟ زعفران گیاهی با نام علمی Crocus sativus ، از راسته مارچوبه‌سانان و تیره ی زنبقیان می باشد. به خاطر رنگ زرد و قیمت بالایی که دارد به ادویه طلایی معروف شده است. بیش از ۴ هزار سال است که از زعفران برای خوش بو و خوش طعم کردن غذاها استفاده میشود. امروزه بیش […]