طرز تهیه کیک خانگی

ابتدا آرد،وانیل،بیکینگ پودر و نمک(یک پینچ) را مخلوط کرده و ۳بار الک کنید.شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده و با همزن به خوبی میزنیم تا یکنواخت شوند و باید کرم سفید غلیظ شود.این مرحله خیلی مهم هست.۲روغن را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم.شیر را نیز کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم.آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مواد را هم میزنیم.۳قالب مناسبی را چرب کرده (فقط کف قالب رو چرب کنید)و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک را داخل آن قرار داده و به مدت ۴۰دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم.

منبع sarashpazpapion.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *